Hívjon minket!
+36 70 306 6079
info@portatherm.hu
Fizetési lehetőségek: FORINT/EUR

Szalagfüggöny

 

Raktárak, ipari épületek bejáratai, gyárak, mezőgazdasági üzemek, de akár éttermek is –ezek mind olyan helyek, ahol hasznosak lehetnek a minőségi szalagfüggönyök. Nemcsak huzat ellen védenek, hanem télen csökkentik a hőveszteségeket, és minimalizálják a porbehatolás veszélyét is.

A szalagfüggönyök használatának számos más előnye is van: képesek például csökkenteni a zajszintet, és a velük ellátott nyílás a természetes fény további forrásaként szolgálhat. Ugyanakkor – a lágy PVC felhasználásának köszönhetően – a szalagfüggönyök gyorsan és könnyen átjárhatók mind személyek, mind bármilyen jármű számára. A minőségi szalagfüggönyök megtartják a rugalmasságukat, és a belső terek higiéniai elválasztására is alkalmazhatók.

 

5 tipp a szalagfüggönyök alkalmazásához

A szalagfüggönyök – vagy más néven hőfüggönyök, termofüggönyök, hőszigetelő függönyök, ipari függönyök, illetve szalagkapuk – széles választékban állnak rendelkezésre.

Azon gondolkozik, vajon az Ön cégének is hasznára válnának‑e a szalagfüggönyök? Az alábbiakban néhány tippet talál a lehetséges alkalmazásukhoz.

  • Az ipari épületek bejárataiban: az iparban nagy nyílások zárásaként alkalmazhatók a szalagfüggönyök.
  • Ajtókban: kisebb méretű szalagfüggönyök személyforgalmú átjáró nyílásokban használhatók, pl. a műhely és a garázs elválasztására.
  • Hűtőkamrákban: a szalagfüggönyök a hűtő- és fagyasztókamrák nyílásainak lezárására szolgálnak, megakadályozva a hideg kiszivárgását, és ezzel csökkentve az energiaköltségeket.
  • Hűtőberendezésekben: a szalagfüggönyök a húspultokat, fali hűtőszekrényeket és hűtőregálokat lezáró függönyként érvényesülnek.
  • Fürdőkben és uszodákban: a szalagfüggönyök segítségével elválasztható a belső és a külső tér.


Ajánlatkérés - PortaTherm

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Powered by BreezingForms