Hívjon minket!
+36 70 306 6079
info@portatherm.hu
Fizetési lehetőségek: FORINT/EUR

HEGESZTÖFÜGGÖNY

A hegesztést végző személy védelme természetesnek számít, de mi a helyzet a többiekkel, a közvetlen közelben dolgozó munkatársakkal? Hogyan lehet a hegesztés során megbízhatóan védeni a közelben tartózkodó személyeket? A probléma a hegesztőfüggönyökkel oldható meg, melyek biztonságosan elválasztják a hegesztés területét a környezetétől.

A hegesztés során keletkező sugárzás legveszélyesebb típusai az ibolyántúli, a vörös és a kék. Ezek a sugárzások súlyosan károsíthatják az emberi szemet, ezért nem érdemes lebecsülni a munkavédelmet. Alacsony áraiknak köszönhetően a hegesztőfüggönyök ideális választást jelentenek, ha gazdaságos és főleg hatékony védelmet szeretnénk biztosítani mindazoknak az alkalmazottaknak, akiknek a közelében gyakran hegesztenek.

6 érv a hegesztőfüggönyökbe való beruházás mellett

  • Védelmet nyújtanak a káros UV-sugárzás ellen a hegesztési munkafolyamat környékén.
  • Előnyös beruházás: az alacsony beszerzési ár a hatékony kihasználással együtt ideális megoldássá teszi a hegesztőfüggönyöket, akár kis vállalkozások vagy magánvállalkozók számára is.
  • A hegesztőfüggönyök mozgatása, szerelése nagyon egyszerű, könnyen kialakítható belőlük egy egész hegesztőbox.
  • Szalagok és ponyvák széles kínálatából lehet választani.
  • A hegesztőfüggönyök különböző technológiai folyamatok elkülönítésére is alkalmazhatók.
  • Ha az ügyfélnek speciális igényei vannak a hegesztőfüggöny méreteit illetően, vagy ha bármilyen más egyedi kívánsággal fordul hozzánk, a hegesztőfüggönyt pontosan az igényeinek megfelelően készítjük el.

A gyártásuk során felhasznált anyagok ellenálló képességének köszönhetően a hegesztőfüggönyök hosszú évekig fogják szolgálni Önt, még a mindennapi igénybevétel esetén is. Magyarán szólva a hegesztőfüggönyök beszerzése pontosan azoknak a beruházásoknak egyike, amelyekről egy percig sem kell gondolkodni.


Ajánlatkérés - PortaTherm

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Powered by BreezingForms