Hívjon minket!
+36 70 306 6079
info@portatherm.hu
Fizetési lehetőségek: FORINT/EUR

Lengőajtó

Olyan forgalmas termekben, amilyenek például a raktárak, az üzemcsarnokok vagy más gazdasági helyiségek, célszerű minél inkább megkönnyíteni az emberek és a gépek közlekedését. A hagyományos ajtók itt nem jelentik a helyes megoldást, azoknál sokkal célszerűbb a lengőajtókat választani. A lengőajtók esetében nem kell bajlódni a kilinccsel, elég csak meglökni egy kicsit az ajtót a testtel vagy a targoncával, és máris szabad az út. A beépített rugószerkezetnek köszönhetően az ajtószárnyak automatikusan visszacsukódnak.

A lengőajtó mindkét oldal felől kényelmesen nyitható, így mindkét irányban könnyű átjárhatóságot biztosít. Olyan helyeken, ahol valóban nagy a forgalom, és igen sűrűn nyitják az ajtót, érdemes a speciális, szövetráccsal erősített PVC panelt használni.

Tegye könnyebbé az átjárást a lengőajtó segítségével!

A lengőajtó speciális felfüggesztő szerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyakori lengő mozgását. Az ajtót úgy tervezték, hogy bírja a gyakori átjárás okozta terhelést, ezért jól állja a helyét forgalmas raktárakban és boltokban is. Mindenki, akinek a keze sokszor tele van anyaggal, dobozokkal vagy bármi mással, bizonnyal örülni fog a lengőajtó könnyű nyitásának, melyhez elég csak enyhén meglökni az ajtó szárnyait.

A lengőajtó előnyei

  • a belső tér hőszigetelése
  • huzat, zaj és por kiküszöbölése
  • az alkalmazottak egészségének és biztonságának védelme
  • nagyon könnyű nyitás

 


Ajánlatkérés - PortaTherm

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Powered by BreezingForms