Hívjon minket!
+36 70 306 6079
info@portatherm.hu
Fizetési lehetőségek: FORINT/EUR

Rólunk

A PortaTherm cég PVC szalagfüggönyöket, térelválasztó megoldásokat, hegesztőfüggönyöket és boxokat, valamint lengőajtókat gyárt és forgalmaz, továbbá a felsorolt termékek komplett szervizelését biztosítja.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az energiamegtakarítás és a higiéniai követelményeknek való megfelelés. Ezért a cégünk PVC szalagfüggönyök és lengőajtók széles választékát kínálja, melyek az Ön cégében

  • megakadályozzák a hőveszteségeket a fűtött helyiségekben, illetve a hideg levegő kiszivárgását a légkondicionált helyiségekből,
  • védik a higiéniai belső tereket a madarak és rovarok berepülése ellen,
  • kiküszöbölik a huzatot, a port és a zajt,
  • olcsó, gyorsan kivitelezhető és rugalmas térelválasztást biztosítanak.

Az ágazatunkban egyértelmű piacvezető lettünk, ami nemcsak az ügyfélközpontúságunknak, hanem a szolgáltatásaink minőségének és rugalmasságának is köszönhető. Erős hátterünk, sokéves tapasztalataink és hatékony együttműködésünk lehetővé teszik a személyre szabott, egyéni megközelítést, tökéletes kiszolgálást és kiváló minőséget.

Jelenleg elmondhatjuk, hogy számos nagy közép-európai cég már hosszú évek óta sikerrel teszteli termékeinket. Ügyfeleink elégedettségét és a cégünk hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint a visszatérő vevők egyre nagyobb száma és új üzleti partnereink egyre bővülő köre.

 

Hasznosítsa sokéves tapasztalatainkat, és legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike!