Éjszakai roló

A PortaTherm kínálatában található további termék a hűtőberendezésekre szerelhető éjszakai roló. Az éjszakai roló praktikus, könnyen vezérelhető és hasznos. Éjszaka megakadályozza a hideg levegő ellenőrizhetetlen kiszivárgását, és ezáltal egyrészt csökkenti az energiafogyasztást, másrészt lehetővé teszi, hogy a termékek a hűtőberendezésben maradjanak. A rolók fali hűtőregálokra, húspultokra és hűtőládákra szerelhetők.

Éjszakai roló

Éjszaka megakadályozza a hideg levegő ellenőrizhetetlen kiszivárgását, és ezáltal egyrészt csökkenti az energiafogyasztást, másrészt lehetővé teszi, hogy a termékek a hűtőberendezésben maradjanak.

Éjszakai roló

A rolók fali hűtőregálokra, húspultokra és hűtőládákra szerelhetők.

Felhasználási területek:

Fali hűtőregálokra, húspultokra és hűtőládákra szerelhető éjszakai rolók

A rolók kézi vezérlésűek. Szerelésük nagyon egyszerű, a mellékelt útmutató alapján az ügyfél probléma nélkül tudja felszerelni. Cégünk különböző méretű éjszakai rolókat kínál, így lehetőség van a konkrét hűtőberendezésnek megfelelő méret kiválasztására.

Előnyök

  • energiamegtakarítás
  • a boltban kínált termékek jobb minősége
  • egyszerű vezérlés
  • esztétikus kialakítás

Egy másik ebből a kategóriából

Lengőajtó

Lengőajtó

A lengőajtók esetében nem kell bajlódni a kilinccsel, elég csak meglökni egy kicsit az ajtót a testtel vagy a targoncával, és máris szabad az út.

Bezárás [X]

Ajánlatkérés

PVC Szalagfüggöny- felfüggesztéssel

PVC szalag (fm)

Lengőajtó

Hegesztőfüggöny

Éjszakai roló

A beküldéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához.