Hegesztőfüggöny

A hegesztést végző személy védelme természetesnek számít, de mi a helyzet a többiekkel, a közvetlen közelben dolgozó munkatársakkal? Hogyan lehet a hegesztés során megbízhatóan védeni a közelben tartózkodó személyeket? A probléma a hegesztőfüggönyökkel oldható meg, melyek biztonságosan elválasztják a hegesztés területét a környezetétől.

Hegesztőfüggöny

Alacsony áraiknak köszönhetően a hegesztőfüggönyök ideális választást jelentenek, ha gazdaságos és főleg hatékony védelmet szeretnénk biztosítani mindazoknak az alkalmazottaknak, akiknek a közelében gyakran hegesztenek.

Használat

A hegesztés során keletkező sugárzás legveszélyesebb típusai az ibolyántúli, a vörös és a kék. Ezek a sugárzások súlyosan károsíthatják az emberi szemet, ezért nem érdemes lebecsülni a munkavédelmet. Alacsony áraiknak köszönhetően a hegesztőfüggönyök ideális választást jelentenek, ha gazdaságos és főleg hatékony védelmet szeretnénk biztosítani mindazoknak az alkalmazottaknak, akiknek a közelében gyakran hegesztenek.

6 érv a hegesztőfüggönyökbe való beruházás mellett

  • Védelmet nyújtanak a káros UV-sugárzás ellen a hegesztési munkafolyamat környékén.
  • Előnyös beruházás: az alacsony beszerzési ár a hatékony kihasználással együtt ideális megoldássá teszi a hegesztőfüggönyöket, akár kis vállalkozások vagy magánvállalkozók számára is.
  • A hegesztőfüggönyök mozgatása, szerelése nagyon egyszerű, könnyen kialakítható belőlük egy egész hegesztőbox.
  • Szalagok és ponyvák széles kínálatából lehet választani.
  • A hegesztőfüggönyök különböző technológiai folyamatok elkülönítésére is alkalmazhatók.
  • Ha az ügyfélnek speciális igényei vannak a hegesztőfüggöny méreteit illetően, vagy ha bármilyen más egyedi kívánsággal fordul hozzánk, a hegesztőfüggönyt pontosan az igényeinek megfelelően készítjük el.

A gyártásuk során felhasznált anyagok ellenálló képességének köszönhetően a hegesztőfüggönyök hosszú évekig fogják szolgálni Önt, még a mindennapi igénybevétel esetén is. Magyarán szólva a hegesztőfüggönyök beszerzése pontosan azoknak a beruházásoknak egyike, amelyekről egy percig sem kell gondolkodni.

Často se nás ptáte

Jaké jsou vlastnosti svařovací zástěny?

Egy másik ebből a kategóriából

Lengőajtó

Lengőajtó

A lengőajtók esetében nem kell bajlódni a kilinccsel, elég csak meglökni egy kicsit az ajtót a testtel vagy a targoncával, és máris szabad az út.

Bezárás [X]

Ajánlatkérés

PVC Szalagfüggöny- felfüggesztéssel

PVC szalag (fm)

Lengőajtó

Hegesztőfüggöny

Éjszakai roló

A beküldéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához.