Kábeljelölők

Szüksége van professzionális vezeték- és kábeljelölő készülékre? Jó minőségű, nagy ellenálló képességű jelöléseket szeretne készíteni? Amit Ön keres, nálunk találja!

Kábeljelölés magas minőségben

A vezetékek és kábelek áttekinthető jelölése javítja az Ön munkaeredményének esztétikai hatását, és megkönnyíti a javítást, ellenőrzést és karbantartást. De ahhoz, hogy a kábeljelölés valóban teljesítse a feladatát, a feliratoknak nem szabad kifakulniuk vagy letörlődniük. A kábeljelölőink eleget tesznek a legszigorúbb követelményeknek: a termotranszferes nyomtatási csúcstechnológiának és a speciálisan kifejlesztett kábeltömlőknek köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a jelölés sok évig lesz olvasható!

Legyen rugalmas!

A kábeljelölők a nagy, helyhez kötött nyomtatókéval összehasonlítható funkciókat kínálnak, mégis kisméretűek és könnyen hordozhatóak. Ennek köszönhetően Ön bármikor és bárhol jelölhet vezetékeket és kábeleket. Ha a szerelési munka során kiderül, hogy egyes jelölések hiányoznak, vagy javításra szorulnak, a kábeljelölővel ez nem okoz problémát Önnek.

Nyomtassa a kábeljelöléseket az Ön számítógépéről!

A jelölések az Ön számítógépében vannak egy szövegfájlban? Ne törődjön az átírásukkal! Az eredeti szoftver segítségével könnyen importálhatja és kinyomtathatja a szövegfájlokat. A kábeljelölés így másodpercekre rövidül.

A kábeljelölés nem feltétlenül drága dolog

A kábeljelölők az általunk kínált eredeti fogyóanyagokkal együtt használva verhetetlenül alacsony üzemeltetési költségekkel dicsekedhetnek a piacon elérhető többi megoldáshoz képest. Emiatt is éppen őket használják a leggyakrabban az áttekinthető és jó minőségű vezeték- és kábeljelölés készítésére.

A kábeljelölők = komplex megoldás

A kábeljelölő nem csak egy funkciós készülék. Éppen ellenkezőleg: a kábeljelölőt használva Ön többféle kábeljelölési módszer közül választhat, beleértve az öntapadó címkék nyomtatását is. A kábeljelölő az alábbi anyagokra tud nyomtatni:

  • 2,0 - 6,0 mm átmérőjű PVC kábeltömlők
  • 2,5 - 6,0 mm átmérőjű zsugorcsövek
  • 6 - 12 mm szélességű öntapadó címkeszalagok

Árlista - PDF

Bezárás [X]

Ajánlatkérés

PVC Szalagfüggöny- felfüggesztéssel

PVC szalag (fm)

Lengőajtó

Hegesztőfüggöny

Éjszakai roló

A beküldéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához.